Punk Pizza

No Fun part five

Dit is Rian. Samen met haar man Henk stopt ze iets heel bijzonders in een potje. Zo bijzonder dat het als Unesco beschermd werelderfgoed is betiteld.Waarom Rian ons de vinger geeft? Lees hier deel 5. Een van de leukste dingen aan mijn opleiding in Napels was de ongekend hoge kwaliteit van de ingrediënten waarmee ik

Lees verder »

No Fun part four

Zeshonderdenzesenzestig dagen PUNK PIZZA.Die zitten erop. Het waren enerverende dagen om het zacht uit te drukken. Hoe zat het ook alweer?Zonder enige ervaring een pizzeria starten. Zonder enige koks- of keukenervaring naar Napels afreizen om daar het vak te leren. En zonder enige ervaring dit thuis proberen te vertalen naar pizza’s met voornamelijk ambachtelijke en

Lees verder »

No Fun part three

Hoeveel weegt een blaadje basilicum? Zeshonderdenzesenzestig dagen PUNK PIZZA. Die zitten erop. Het waren enerverende dagen om het zacht uit te drukken. Hoe zat het ook alweer? Zonder enige ervaring een pizzeria starten. Zonder enige koks- of keukenervaring naar Napels afreizen om daar het vak te leren. En zonder enige ervaring dit thuis proberen te

Lees verder »

No Fun part two

Zeshonderdenzesenzestig dagen PUNK PIZZA. Die zitten erop. Het waren enerverende dagen om het zacht uit te drukken. Hoe zat het ook alweer? Zonder enige ervaring een pizzeria starten. Zonder enige koks- of keukenervaring naar Napels afreizen om daar het vak te leren. En zonder enige ervaring dit thuis proberen te vertalen naar pizza’s met voornamelijk

Lees verder »

No Fun part one

Zeshonderdenzesenzestig dagen PUNK PIZZA. Die zitten erop. Het waren enerverende dagen om het zacht uit te drukken.  Ik ben slechts één keer in die zeshonderdenzesenzestig dagen in woede uitgebarsten tegen een medewerker. En dat gebeurde binnen de eerste driehonderdendrieëndertig dagen.Thuis gebeurde dat iets vaker. Uit onmacht en frustratie. Zonder enige ervaring een pizzeria starten, zonder

Lees verder »
Scroll to Top