Punk Pizza

No Fun part seven

Dit zijn Paul en Siebe van Man Met Bril Koffie. Die geven ons maar al te graag de vinger. Lees hier deel 7. Paul en Siebe zijn voor mij onlosmakelijk verbonden met de stad waar mijn vriendin woont. En omdat mijn vriendin geen koffieapparaat heeft zie ik ze bijna net zo vaak als mijn vriendin.In

Lees verder »

No Fun part six

Dit zijn Daan en Matthijs. Samen stoppen ze iets heel kruidigs in een zakje.Waarom ze ons de vinger geven? Lees hier deel 6. Ik schreef het vorige week al. Kunnen we een pizza met zoveel mogelijk Nederlandse ingrediënten serveren? Dat is misschien wel onze laatste en lastigste zoektocht waar we nu mee bezig zijn. De Nederlandse

Lees verder »

No Fun part five

Dit is Rian. Samen met haar man Henk stopt ze iets heel bijzonders in een potje. Zo bijzonder dat het als Unesco beschermd werelderfgoed is betiteld.Waarom Rian ons de vinger geeft? Lees hier deel 5. Een van de leukste dingen aan mijn opleiding in Napels was de ongekend hoge kwaliteit van de ingrediënten waarmee ik

Lees verder »

No Fun part four

Zeshonderdenzesenzestig dagen PUNK PIZZA.Die zitten erop. Het waren enerverende dagen om het zacht uit te drukken. Hoe zat het ook alweer?Zonder enige ervaring een pizzeria starten. Zonder enige koks- of keukenervaring naar Napels afreizen om daar het vak te leren. En zonder enige ervaring dit thuis proberen te vertalen naar pizza’s met voornamelijk ambachtelijke en

Lees verder »

No Fun part three

Hoeveel weegt een blaadje basilicum? Zeshonderdenzesenzestig dagen PUNK PIZZA. Die zitten erop. Het waren enerverende dagen om het zacht uit te drukken. Hoe zat het ook alweer? Zonder enige ervaring een pizzeria starten. Zonder enige koks- of keukenervaring naar Napels afreizen om daar het vak te leren. En zonder enige ervaring dit thuis proberen te

Lees verder »

No Fun part two

Zeshonderdenzesenzestig dagen PUNK PIZZA. Die zitten erop. Het waren enerverende dagen om het zacht uit te drukken. Hoe zat het ook alweer? Zonder enige ervaring een pizzeria starten. Zonder enige koks- of keukenervaring naar Napels afreizen om daar het vak te leren. En zonder enige ervaring dit thuis proberen te vertalen naar pizza’s met voornamelijk

Lees verder »
Scroll to Top