No Fun part eight
Dit is prinses Margherita van Savoy, de naamgeefster van de pizza Margherita. Leuke meid, goed met taal maar vuile handen maken deed ze niet. Dus die werkt niet meer bij ons. Wil jij wel bij ons komen werken? Lees hier deel 8. 10 novemberHet is buiten achttien graden terwijl ik in de kelder voor de
No Fun part seven
Dit zijn Paul en Siebe van Man Met Bril Koffie. Die geven ons maar al te graag de vinger. Lees hier deel 7. Paul en Siebe zijn voor mij onlosmakelijk verbonden met de stad waar mijn vriendin woont. En omdat mijn vriendin geen koffieapparaat heeft zie ik ze bijna net zo vaak als mijn vriendin.In
No Fun part six
Dit zijn Daan en Matthijs. Samen stoppen ze iets heel kruidigs in een zakje.Waarom ze ons de vinger geven? Lees hier deel 6. Ik schreef het vorige week al. Kunnen we een pizza met zoveel mogelijk Nederlandse ingrediënten serveren? Dat is misschien wel onze laatste en lastigste zoektocht waar we nu mee bezig zijn. De Nederlandse
No Fun part five
Dit is Rian. Samen met haar man Henk stopt ze iets heel bijzonders in een potje. Zo bijzonder dat het als Unesco beschermd werelderfgoed is betiteld.Waarom Rian ons de vinger geeft? Lees hier deel 5. Een van de leukste dingen aan mijn opleiding in Napels was de ongekend hoge kwaliteit van de ingrediënten waarmee ik
No Fun part four
Zeshonderdenzesenzestig dagen PUNK PIZZA.Die zitten erop. Het waren enerverende dagen om het zacht uit te drukken. Hoe zat het ook alweer?Zonder enige ervaring een pizzeria starten. Zonder enige koks- of keukenervaring naar Napels afreizen om daar het vak te leren. En zonder enige ervaring dit thuis proberen te vertalen naar pizza’s met voornamelijk ambachtelijke en
No Fun part three
Hoeveel weegt een blaadje basilicum? Zeshonderdenzesenzestig dagen PUNK PIZZA. Die zitten erop. Het waren enerverende dagen om het zacht uit te drukken. Hoe zat het ook alweer? Zonder enige ervaring een pizzeria starten. Zonder enige koks- of keukenervaring naar Napels afreizen om daar het vak te leren. En zonder enige ervaring dit thuis proberen te