No Fun part four
Zeshonderdenzesenzestig dagen PUNK PIZZA.Die zitten erop. Het waren enerverende dagen om het zacht uit te drukken. Hoe zat het ook alweer?Zonder enige ervaring een pizzeria starten. Zonder enige koks- of keukenervaring naar Napels afreizen om daar het vak te leren. En zonder enige ervaring dit thuis proberen te vertalen naar pizza’s met voornamelijk ambachtelijke en
No Fun part three
Hoeveel weegt een blaadje basilicum? Zeshonderdenzesenzestig dagen PUNK PIZZA. Die zitten erop. Het waren enerverende dagen om het zacht uit te drukken. Hoe zat het ook alweer? Zonder enige ervaring een pizzeria starten. Zonder enige koks- of keukenervaring naar Napels afreizen om daar het vak te leren. En zonder enige ervaring dit thuis proberen te
No Fun part two
Zeshonderdenzesenzestig dagen PUNK PIZZA. Die zitten erop. Het waren enerverende dagen om het zacht uit te drukken. Hoe zat het ook alweer? Zonder enige ervaring een pizzeria starten. Zonder enige koks- of keukenervaring naar Napels afreizen om daar het vak te leren. En zonder enige ervaring dit thuis proberen te vertalen naar pizza’s met voornamelijk
No Fun part one
Zeshonderdenzesenzestig dagen PUNK PIZZA. Die zitten erop. Het waren enerverende dagen om het zacht uit te drukken. Ik ben slechts één keer in die zeshonderdenzesenzestig dagen in woede uitgebarsten tegen een medewerker. En dat gebeurde binnen de eerste driehonderdendrieëndertig dagen.Thuis gebeurde dat iets vaker. Uit onmacht en frustratie. Zonder enige ervaring een pizzeria starten, zonder